Bli en expert med att jobba med Data med Data Talks utbildningar

Experthjälp, när du behöver det

Våra produkter är till för att hjälpa dig skapa en optimal kundupplevelse. För att säkerställa att du lyckas, erbjuder vi även flertalet tjänster och utbildningar. 

 Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag, stora som små, att förbättra sin customer experience och få tillgång till den intelligens som ligger inbäddad i datan. 

Specialiserad kompetens

Som kund till Data Talks får du även tillgång till specifik och ofta svåråtkomlig kompetens. Låta våra Data Engineers, Data Scientists eller Dashboard Developers hjälpa dig att förstå din data, automatisera manuella processer och optimera verksamheten. 

Projekt och Marketing Automation-
specialister 

Våra Project Managers, Growth Hackers och Marketing Automation-specialister hjälper dig med allt från att planera strategiska kampanjer till att lansera dem. De har en lång erfarenhet från olika branscher och möter er där ni befinner er. 

Data Talks Academy

Endagskurs: Bli certifierad Marketing Automation-expert!

Marketing Automation växer lavinartat och många företag ser idag värdet i att arbeta datadrivet, personifierat och automatiserat. Vi håller kontinuerligt utbildningar i Europas ledande Marketing Automation plattform SALESmanago, vilken används av över 10 000 företag. 

Vill du blir uppdaterad om nästa kurstillfälle?

Under utbildningen får du lära dig att: 

  • Engagera kunder över olika kommunikationskanaler

  • Använda kunddata för att förbättra kundupplevelsen

  • Bygga automatiska processer för att öka intäkterna

  • Genomföra moderna marknadsföringsstrategier och taktiker